Bij de Politie

Posted on juli 10, 2020 in Overige

Mijn laatste presentatie, een dag voor de lockdown,  was op het hoofdbureau van de nationale politie in Den Haag over WorkFlowy.

Daarna stonden ook mijn activiteiten bij de politie even op een lager pitje; in roerige tijden bleek ook deze club niet veel extra mentale ruimte te hebben voor Aslanderiaanse oplossingsrichtingen. 🙂

Gelukkig hebben ze (onder druk wordt alles vloeibaar) wel een enorme slag gemaakt richting digitaal werken en communiceren.. Tussendoor belde ik veel met mijn contacten daar en nam ik een podcast op over mijn ideeën voor de politie met Wilfred van Mulligen:

Net toen de opname klaar was werd ik gewezen op deze mooie podcast met Jan Nap, van de politieacademie over rijker verantwoorden van politiewerk. Reuze de moeite waard. Met Jan mag ik dit jaar wederom een groep politiemensen van overmorgen uitdagen, trainen en begeleiden. Binnenkort studeert er zelfs iemand af op op dit project dat we de afgelopen jaren samen mochten begeleiden.  En de ideeën en acties van Jan en mij springen er goed uit.

Jeroen de Rijke, oud-arrestieteamlid en oud-undercoveragent en tevens Stand-Up Stories Spreker had ook nog een mooi gesprek met de mannen van de Scherpschutterspodcast over undercoverwerk.

De Schaduwacademie loopt nog steeds, en na wat bureaucratische hobbels hebben we uitgevogeld hoe we lockdownproof en opschaalbare kennisoverdracht bij de grootste organisatie van Nederland een flinke boost kunnen geven..

In het najaar spreek ik op een Europees congres over digitalisering, technologie en veiligheid voor 1000 politiemensen dus ik vermoed dat jullie de komende nieuwsbrieven nog wat meer gaan horen over mijn avonturen bij de politie.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laatste artikelen