Business-r-evolution

Posted on december 29, 2013 in Overige
Afbeelding.1

Eind november 2013 was ik op Curaçao, om in het kader van Boost Your Business samen met Esther Jacobs  en Peter Ros (helaas kon Jan Henk Bouman er wegens omstandigheden niet bij zijn) een groep Nederlandse ondernemers te inspireren.

En hoewel het alweer de derde keer was dat ik een bijdrage leverde aan BYB, was het mijn allereerste bezoek aan Curaçao – en wat vond ik het ongelofelijk leuk om daar te zijn! Alleen al omdat het zo grappig is om op zo’n ver en tropisch eiland gewoon Nederlands te kunnen praten. En ik zag ook nog allemaal leuke dingen en dieren, zoals onderwaterwrakken, fregatvogels, pelikanen, flamingo’s en grote FreekVonk-fähige leguaanbeesten.

De week verliep overigens niet helemaal volgens plan. Op de eerste dag raakte ‘local’ Esther Jacobs betrokken bij een aanrijding en bleek voorlopig uitgeschakeld door een whiplash. Dat was een lelijke streep door de rekening (met name voor Esther natuurlijk) en betekende dat Peter en ik ineens keihard aan de bak moesten!
Maar dankzij de geweldige groep flexibele mensen (en het onwaarschijnlijke improvisatietalent van Peter en mij, haha) kunnen we toch terugkijken op een heel mooie editie van Boost Your Business.

Omdat het zo ongelooflijk leuk is om op deze manier kennis te delen, gaan we uiteraard nog heel lang door met dit concept (twee keer per jaar: een keer in de sneeuw en een keer in de zon) maar vanaf nu onder een andere naam: Business-r-evolution. In de volgende nieuwsbrief maak ik de data bekend.

(Via deze weg nogmaals: heel veel beterschap, Esther!!)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laatste artikelen