Helden en Hordes

Posted on oktober 16, 2017 in podcast

Ik mocht in gesprek met Eddy van Helden en Hordes.

Helden en Hordes maakt podcasts met ‘conscious business founders’, oftewel ‘bijzonder gemotiveerde ondernemers die ergens voor durven te staan, ook als dat inhoudt dat ze daar alleen voor staan. Die 200% toewijding willen geven voor 1% groei. Mensen die van hun verhaal hun business hebben gemaakt en zeggen: dit ben ik en dit is mijn bijdrage aan een meer gebalanceerde wereld.’

Dat ik daarvoor werd gevraagd vond ik dus al best een eer, zoals je begrijpt, en het leverde ook nog eens een hele leuke podcast op van ruim een uur, over inspanning en resultaat, het belang van leren leren in een snel veranderende wereld en de kracht van geduld bij het uitwerken van ideeën. En over dat ik heel veel doe en gedaan krijg, maar dat heus niet altijd alles goed gaat. (En dat dat niet erg is.)

 

Ook de andere podcasts in deze serie zijn overigens zeer de moeite van het beluisteren waard. Naar de hall of heroes >>>>

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laatste artikelen