Het belang van klooien

Posted on december 29, 2013 in Overige

Ik was te gast in het programma Top Names van Fast Moving Targets. Aanschuiven bij Erwin Blom en Roeland Stekelenburg was een spontaan last minute besluit dat enorm goed uitpakte.
Er ontstond een heel leuk gesprek, dat zo mogelijk nóg leukere reacties opleverde. En daar was ik heel blij mee. Ik ben niet zo vaak op (internet)tv (alleen maar soms) – ik hou er niet zo van namelijk, doe mij maar radio, zeg ik altijd, daar krijg je tenminste de tijd om je verhaal te vertellen – dus áls ik het dan eens doe is het best leuk als het enthousiast wordt ontvangen.

(Voor wie eventueel geen zin heeft om 40 minuten naar een filmpje te kijken – ik kan me het niet voorstellen, maar het zou kunnen 🙂 –  Leonieke Daalder schreef er een verslag van.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laatste artikelen