<3 Radio

Posted on mei 3, 2016 in Overige

Ik hou zo van radio!
Op 21april mocht ik heel vroeg (heel, heel vroeg) in de ochtend naar de studio van Radio 1 komen, om te komen vertellen over Nooit Af in Kwartiermakers, een programma waar veel mensen naar luisteren, zo bleek uit de piek in de boekenverkoop om 8 uur ’s ochtends.
Ik had een heerlijk gesprek met Ruud Koornstra, een zeer enthousiaste en positieve ondernemer en visionair, die ook nog eens fan bleek te zijn van Nooit Af.
Beluister mijn radio-optreden hier.

Vorige week was het weer tijd voor mijn vaste column op BNR.
Wat ik daar zeg, over de ‘Gordoniaanse knoop’ ontwarren, is een veel brisanter inzicht dan de meeste mensen door lijken te hebben. Ik leg uit waarom het CPB ernaast zit en daarmee eigenlijk ook de regering.
Luister zelf maar.

Ook heb ik een leuke podcast gemaakt met Peter Joosten, van Project:Leven. (Podcast is ook een soort radio, toch?)

Oja (geen radio, maar ik moest het toch ergens kwijt), ik werd ook nog geïnterviewd door mijn longtime friends van MKB Servicedesk, kijk hier: