The Port Game

Posted on september 27, 2016 in
Ik schreef er al over toen ik net de mensen van het Havenbedrijf Amsterdam had leren kennen (voor wie o.a. mijn zwager Ran deze geweldige video maakte van Sail) en ik actief aan het meedenken was over het vraagstuk hoe een gebied dat om veiligheidsredenen een no-go area is, toch toegankelijk gemaakt kan worden voor publiek.

Omdat ik, homo ludens, enorm van spelen hou en volgens mij velen met mij, dacht ik onmiddellijk aan de mensen van Sherlocked, die destijds al hard aan de weg aan het timmeren waren met geweldige escape en mystery games.
Het leuke van The Port Game, een spannende queeste naar de zoekgeraakte wachtwoorden van een verstrooide professor, is dat het te spelen is met een grote groep; tot 42 personen. Wat het spel dus heel geschikt maakt voor bedrijfstrainingen en team building. Want zoals Plato al zei tenslotte: “You learn more about a person in an hour of play than in a year of conversation.”

 

www.theportgame.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laatste artikelen