Niels Schuddeboom – Last Lecture

Posted on november 12, 2016 in Overige

Afgelopen maand bereikte mij het verdrietige nieuws dat Niels Schuddeboom, dierbare bekende, inspirator en bikkel van het zuiverste soort, te horen gekregen heeft dat hij ongeneeslijk ziek is en veel te vroeg zal sterven. Ik schreef al eerder over zijn actie om een aangepaste bus te crowdfunden, in verband met zijn handicap en zijn vaderschap.

Niels is ook nog eens ondernemer en heeft volgens mij als hobby het killen van hindernissen. The guy just never takes no for an answer, op een charmante manier. Niels is één van die mensen uit onze zwerm die al jaren als familie voelt. Hij is lief, betrokken, creatief en superslim. Een bewonderenswaardige kerel, die ondanks zijn handicap baanbrekend bezig bleef. En Niels zou Niels niet zijn als hij van dit laatste treurige nieuws niet ook een positief iets zou maken. (Indachtig de Last Lecture van Randy Pausch) besloot hij zijn vrienden op te trommelen en te mobiliseren voor zijn laatste grote publieke optreden.: http://www.nielsschuddeboom.nl/fakkeldragers/

Je kunt erbij zijn. Hier kun je je aanmelden.

 

Als er iemand is die van heel dichtbij en met een optimistische kijk op de wereld ziet wat er in de zorg moet veranderen, dan is het wel Niels. Dit laatste evenement zal dan ook tevens in het teken staan van wat er in de zorg moet en kan verbeteren.

Bekijk hier de (korte versie van) Herfstgasten met Niels:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laatste artikelen