Nooit Af? Heus wel!

Posted on augustus 31, 2015 in Boeken

Het heeft (met name Erwin) een paar jaar noeste arbeid gekost en menigeen een lange adem, maar: Nooit Af is af!

De ruwe versie hebben we momenteel binnen een select gezelschap verspreid, om de reacties te peilen, welkome aanvullingen te verzamelen en te checken of en waar we de bocht uit vliegen.

Lees hier een blogpost van Jan Willem Wolff over Nooit Af.
(Oh, wacht: nóg een.)

We dachten trouwens dat we een managementboek aan het schrijven waren, maar uit de reacties blijkt dat het ook een filosofieboek, een boek over trends en ontwikkelingen, een boek over leiderschap en – volgens ingewijden in het Haagse – zelfs een politiek manifest is.
Hoewel we dat zelf wat al te pretentieus vinden.
(Voor mensen die nu denken: ‘ah bah, jakkes, politiek,’ wees niet bang, het zal zowel links- als rechtsgeoriënteerden behagen.)

Het is trouwens een nogal ehm.. lijvig werk geworden.
Twee keer zo dik als Easycratie.
(Misschien dat het boek zelf, terwijl het geschreven werd, de titel Nooit Af wat al te letterlijk nam?)
De uitgever schrok er ook een beetje van; een en ander zal natuurlijk consequenties hebben voor de verkoopprijs en de gratis download. Maar daar komen we uit.

De komende zes weken staan in het teken van correctierondes en fine-tuning en als het goed is ligt het boek dan dit najaar daadwerkelijk in de winkels..!

De feestelijke boekpresentatie zal uiteraard plaatsvinden bij de leukste boekhandel van Nederland H. De Vries in Haarlem.
Daarna gaan we op tournee, startende bij seats2meet in Utrecht waar we te gast zijn bij Ronald van den Hoff, wiens geweldige boek Society 3.0 is opgenomen in de Easycratische bibliotheek.

Stel nou dat je als organisatie leuke ideeën hebt, of bijvoorbeeld een speciale editie wilt bestellen met een alternatief voorwoord, als relatiegeschenk of voor in het Kerstpakket, laat het dan vooral weten.
Een aantal clubs gingen je al voor.

En hou voor meer informatie de Easycratie nieuwsbrief in de gaten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laatste artikelen