Prometheus – Superbia

Posted on januari 31, 2015 in Initiatieven
Zoals ik al eerder schreef heb ik iets verzonnen waarmee ik me de komende veertien jaar ga bezighouden: 7 theaterstukken waarin ik me ‘door de lens van de hedendaagse technologie’ ga focussen op de intermenselijke frictie, aan de hand van de 7 hoofdzonden.Tijdens mijn vakantie heb ik eindelijk tijd had om al het verzamelde materiaal met betrekking tot de eerste voorstelling te analyseren en te laten borrelen en gisten…. en dat voelt allemaal heel goed!De titel van mijn eerste show zal luiden: Superbia.
Superbia is de Latijnse benaming voor ijdelheid of hoogmoed en wordt beschouwd als de de eerste (en ergste!) van de zeven zonden, waar alle andere zonden uit voortkomen. Met superbia wordt bedoeld: het verlangen om belangrijker te zijn. Of: de liefde voor zichzelf. Narcisme vloeit hier ook uit voort.Ik heb een interessante mix voor ogen van soulsearching en introspectie, humor, muziek en originele reflecties op de maatschappij.
En ik ga het overigens niet alleen doen, ik heb een briljant-begaafde muzikant gevonden die me gaat begeleiden.Ik verwacht voor de zomer te kunnen gaan try-outen.
(Op de hoogte blijven? Word lid van mijn theaternieuwsbrief.)

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laatste artikelen