Step two

Posted on oktober 25, 2019 in Tech
Nou, ik heb hem hoor, mijn stepje. En ik ben er maar wat blij mee.
Met mijn nieuwe headphones, die overigens zeer aan te bevelen zijn, kan ik podcasts luisteren en telefoontjes plegen terwijl ik step: sterker nog: een deel van deze nieuwsbrief is al steppend tot stand gekomen.

Mijn vorige nieuwsbrief en mijn blogpost over dit onderwerp veroorzaakte een hoop feedback ; het blijkt dat de wereld in te delen is in mensen die ook zo’n stepje willen hebben en mensen die waarschuwen voor alle gevaren.

Het is natuurlijk ook een risico. Er liggen boetes, inbeslagneming en eventueel akelige verzekeringskwesties op de loer. Ik denk daar natuurlijk heus over na.
Een boete? Ja, die ga ik vast krijgen.
Inbeslagneming? Geen idee of dat zo’n vaart loopt. Ik heb trouwens al wat ervaring met zulks en dat leverde destijds een hoop lol en vermakelijke content op.(Lees hier over de inbeslagneming van mijn LikeJar. En hier over hoe ik hem weer terug kreeg.)
Verzekeringskwesties, dat vind ik een lastige. Ik zou uiteraard nooit onverzekerd in een auto rondrijden, maar op een onverzekerd stepje rondrijden voelt voor mij als een andere orde. Er zal wetgeving moeten komen omtrent deze nieuwe vervoersmiddelen, maar die komt er natuurlijk alleen als wij op die dingen gaan rondrijden.
Ik waag het er voorlopig dus maar gewoon op en hoop het gesprek erover op gang te brengen. (Ik heb trouwens een paar keer in een zaal van politieagenten gevraagd wie er ook een wilde, en de helft stak zijn vinger op… :))

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laatste artikelen