Boekingen

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Vul hier de datum in die je wenst, heb je meerdere data in gedachten, meldt dat dan even in het notitieveld
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waardebepaling

Van 1 juli 2016 tot 1 juli 2017 gaat Martijn een experiment aan. Na ruim twaalf jaar te hebben gewerkt op basis van waardebepaling achteraf, gaat hij nu een jaar lang lezingen geven voor een vastgesteld tarief. Lees hier meer over het hoe en waarom van dit experiment.

 

Beoordeling lezingaanvragen

“Ik kijk naar mijn agenda: Waar ben ik de dag ervoor? De dag er na en de dag zelf? Logistiek is het namelijk te onhandig om bijvoorbeeld drie keer in een week Groningen – Zeeland op en neer te reizen. Dus houd ik daar altijd rekening mee. Ik kijk naar de organisatie: Wie organiseert het? Op welke locatie is het en hoeveel tijd krijg ik? Voor welk onderwerp word ik benaderd, wie zitten er in de zaal, wie zijn de andere sprekers of de dagvoorzitter? Deze hele mix van punten weeg ik af in mijn keuzes. Al is het nooit een wet van meden en perzen.”

Testimonials

“The best speakers either make people laugh, or totally mess up their minds. Martijn does both.”
— Salih Killic, Owner Important People

“Martijn did a great job as guest speaker @ the EFQM forum in Brussels. It was a direct wake up call for most of the 300 top managers, from some of Europe’s biggest global companies. He did prove that networking and creating value between people or companies are the only true lasting solutions, to benefit all of us. I do hope that some of the most dusty managers are able to sleep at night anyway after this experience.”
–Michael Gandø, Managing Director KE-Burgmann AS

“Financiële mensen uit de publieke sector op een bijeenkomst over bezuinigingen. Klinkt niet echt als een lollige bijeenkomst… Martijn wist echter als afsluiter van de dag de publieke zaal goed op te peppen. Zichzelf. Direct. Maar vooral to-the-point op het onderwerp van de dag. Martijn kan iedere bijeenkomst een leuke wending geven.”
–Carla Nagel, programma-samensteller ‘Dag van de Public Controller’

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laatste artikelen